Home  |  Inloggen  |  Contact


Dit zijn wij
Onze missie
Repertoire
Nieuws
Agenda
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Gastenboek van  CGS

 
(geschreven door Danny van Strien op 11-7-2023 22:27:14 )

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien Populairste Muziek Promotor van Nederland en de Benelux met Talloze Artiesten Zangers en Zangeressen Danny van Strien(geschreven door Danny van Strien op 28-11-2022 23:16:29 )

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor Populairste Muziek Promotor van Nederland en de Benelux met Talloze Artiesten Zangers en Zangeressen Danny van Strien Sociale Media Facebook Danny van Strien(geschreven door Mike Meere op 1-1-2019 16:23:57 )

allo Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op. Kan jij die naar mij opsturen? mijn adres: De Daniƫl Daniƫlsweg 42 6543 RJ Nijmegen Ik heb daarvoor een kaartenboek Gr Zanger Mike Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/ Laat je een berichtje achte(geschreven door Henk Kas op 15-12-2013 11:00:40 )

Beste muziekvrienden, complimenten voor jullie optreden van gisteravond: kerstconcert met muziekvereniging Lisiduna in Leusden. Ik heb met plezier naar jullie geluisterd en met jullie samengespeeld. En gezien de reacties na afloop was ik niet de enige! Succes verder! Henk Kas (basblazer bij Lisiduna)(geschreven door Frans Rijkaart op 21-4-2013 20:47:05 )

Geachte zangeressen/zangers en dames en heren musici, plus dirigent, Jullie hebben vanavond een aantal gospelliederen gezongen en begeleid in de Pelgrimskerk in Zoetermeer. Tegen sommigen van jullie heb ik al gezegd: een lust voor het oog, maar vooral brood voor het hart. En om dat laatste mag het toch gaan. Ik ben de helft van de zangdienstcomnissie van de Oude Kerk in Zoetermeer, de hervormde kerk vlak bij de Pelgrimskerk. Ik ga met mijn collega overleggen over de mogelijkheid van een zangdienst met medewerking van Cellar Gospel Seventy in 2014 of 2015. Ik heb hier nog wel een vraag aan haar of hem die goed op de hoogte is. Wat betekent Cellar Gospel Seventy? Laat me raden. Jullie zijn in een kelder begonnen. Dat kan Cellar zijn. En dan Gospel, dat hoef je tegenwoordig niet meer te vertalen. En Seventy is 1970. Klopt dat? Gods zegen met het uitzingen van jullie gospelboodschap. Tot nader bericht vanuit Zoetermeer. Frans Rijkaart(geschreven door Jantine op 6-12-2012 10:49:14 )

Hoi allemaal, Lang geleden dat ik jullie gezien en gehoord heb! Maar dat gaat veranderen, ik kom graag met het kerstconcert weer richting Amersfoort. Leuke website, er zou alleen wel wat meer info mogen komen over de optredens. Lieve groetjes, Jantine(geschreven door Gerrit Visser op 2-11-2012 16:40:40 )

Kijk nieuwe mensen die aan de website werken. Na jaren van stil staan, veranderen weer wat dingen, en kunnen we op de hoogte gehouden worden. Nu maar hopen dat hier veel mensen komen. Groetjes van Gerrit 
   
    Copyright Cellar Gospel Seventy 2024