Home  |  Inloggen  |  Contact


Dit zijn wij
Onze missie
Repertoire
Nieuws
Agenda
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Cellar Gospel Seventy houdt open repetitie
Gepubliceerd op dinsdag 5 januari 2016.

Het Amersfoortse gospelkoor Cellar Gospel Seventy dat in 1970 in de Muurhuizen van Amersfoort werd opgericht, vierde afgelopen jaar het 45-jarig jubileum. 
Sinds maart 2009 is de muzikale leiding van Cellar Gospel Seventy in handen van Wibo Hijink. Cellar Gospel Seventy heeft een repertoire dat varieert van ingetogen tot up-tempo, van traditionele Engelse tot Afrikaanse ritmes, van a-capella tot swingende popmuziek.

Na een geslaagd jubileumjaar gaat Cellar Gospel Seventy gewoon door, op naar het 50-jarig jubileum!

Cellar Gospel Seventy heeft nog ruimte voor nieuwe leden, met name mannen en alten zijn van harte welkom. Voor wie belangstelling heeft maar eerst eens wil weten wat er gezongen wordt en hoe er gerepeteerd wordt, wordt er op vrijdagavond 15 januari een open repetitie gehouden. Heb je interesse, kom dan gerust langs. De repetitie begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het gebouw van Juliana & Bernard aan de Grote Koppel 65 in Amersfoort.

Er is ook nog ruimte voor nieuwe comboleden, vooral een toetsenist en een gitarist zouden nog een mooie aanvulling op de band zijn. Voor meer informatie: tel. 033-4559965 of mail naar info@cellargospelseventy.nl


   
    Copyright Cellar Gospel Seventy 2018